Woonverzekering Amstelhoek Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Amstelhoek. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en InShared die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, brand, water verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Amstelhoek juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, storm, brand, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als glaswerk of zonnebank? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Amstelhoek? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + Univé hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Zwinderen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-amstelhoek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Ronde Venen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en ontploffing. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Amstelhoek is altijd een risico. De Flippermethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Veelal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €345.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Amstelhoek
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Amstelhoek gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Amstelhoek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Amstelhoek uitbreiden met diverse nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je praktische info (of bekijk woonverzekering Wetsinge afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader of een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Amstelhoek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte telefoon + kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.350.000 tot ruim €2.500.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Amstelhoek
De rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst en geschil met een verzekeraar. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €32,60 tot €25,10 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Amstelhoek op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering