Woonverzekering Nieuw-Roden Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Nieuw-Roden. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Bovag en Reaal die schade als gevolg van inbraak, storm, water, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Roden juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, inbraak, water, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals frituurpan en wasdroger? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuw-Roden? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en Unigarant bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Mill verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuw-roden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordenveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door hagelschade of roet. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Nieuw-Roden is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt via de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €475.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Roden
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier tref je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Nieuw-Roden probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Roden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Nieuw-Roden nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref je handige info (of bekijk woonverzekering Lellens afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader + sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nieuw-Roden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.050.000 oplopend tot €4.050.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Roden
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank of conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €30,25 tot en met €24,10 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nieuw-Roden voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?