Woonverzekering Dalem Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Dalem. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld FBTO en Nationale Nederlanden die schade door o.a. inbraak, brand, storm, water vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Dalem juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, inbraak, water, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als afzuigkap en wasdroger? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Dalem? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Aegon of ZLM bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Briltil verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-dalem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Gorinchem? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm en diefstal. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defect strijkapparaat? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Dalem kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en bevroren leidingen. Typische schade is onbruikbare meubels. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €540.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dalem
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Dalem probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Dalem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Dalem completer maken met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Axel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dalem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €900.000 tot ruim €3.000.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,45 (per maand). Check ook Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Dalem
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict met een bank en geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €37,80 tot wel €30,85 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Dalem online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?