Woonverzekering Zoelmond Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,10 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Zoelmond. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle grote bedrijven als De Goudse en OHRA die schade door o.a. storm, bliksem, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zoelmond mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als fornuis en toiletartikelen? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zoelmond? Open à la minute’onze vergelijker! Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag + Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Wjelsryp verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-zoelmond


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Buren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en poging tot inbraak. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Zoelmond kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €470.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zoelmond
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Zoelmond zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zoelmond

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Zoelmond aanvullen met enkele belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Vredenheim afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spelcomputer en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zoelmond

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn krassen op de auto + ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.550.000 tot €2.850.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé.

Rechtsbijstandverzekering Zoelmond
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan reorganisatie & conflict na autoschade. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €34,15 tot wel €32,05 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zoelmond op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering