Woonverzekering Doenrade Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Doenrade. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, inbraak, bliksem afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Doenrade juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, diefstal, brand, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als gordijnrails en autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Doenrade? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als FBTO of Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: de Lutte verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-doenrade


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schinnen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag en brandblussing. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Doenrade kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine / Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €540.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Doenrade
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Doenrade probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Doenrade

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Doenrade completer maken met een aantal praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check jij handige info (of bekijk woonverzekering Beugen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone of een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Doenrade

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop & kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf €900.000 oplopend tot €3.900.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Doenrade
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst en geschillen over een motorrijtuig. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €38,60 tot wel €30,35 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Doenrade vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering