Woonverzekering Doorwerth Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Doorwerth. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder Generali en Klaverblad die schade veroorzaakt door brand, bliksem, vandalisme, water verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Doorwerth februari 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, inbraak, diefstal, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals kamerplanten of dassen? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Doorwerth? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + Univé hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: de Wijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-doorwerth


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Renkum? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade en roet. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte koelkast? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Doorwerth is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een onbruikbare droger. Normaliter wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €350.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Doorwerth
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Doorwerth zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Doorwerth

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Doorwerth complementeren met enkele belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Bladel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Doorwerth

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding of kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot ruim €3.000.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Doorwerth
De rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving en geschil m.b.t. pensioen. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €29,15 tot €27,70 per maand in februari 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Doorwerth online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering