Woonverzekering Westerbork Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Westerbork. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals De Goudse en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, water, storm dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Westerbork mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, brand, vandalisme, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals sieraden of warmtepomp? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Westerbork? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink of Nederlanden van Nu hanteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Waardhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-westerbork


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en vandalisme. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Westerbork kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of een lekkende leiding. Typische schade is een kapotte vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Veelal is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €420.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Westerbork
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Westerbork eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Westerbork

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Westerbork aanvullen met verschillende nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Terwolde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Westerbork

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas + kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.150.000 oplopend tot €4.550.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,95 (per maand). Check ook nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westerbork
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst en erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €35,15 tot wel €25,60 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Westerbork vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?