Woonverzekering Belt-Schutsloot Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Belt-Schutsloot. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en Unigarant die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, storm vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Belt-Schutsloot mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, diefstal, vandalisme, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als verlichting of haarföhn? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Belt-Schutsloot? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink en Klaverblad hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Assendelft verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-belt-schutsloot


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als bliksem en schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Belt-Schutsloot is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine / een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €680.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Belt-Schutsloot
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Belt-Schutsloot probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Belt-Schutsloot

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Belt-Schutsloot completer maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Zeddam afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone + viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Belt-Schutsloot

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en ook ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.250.000 tot wel €3.350.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook Ditzo polis.

Rechtsbijstandverzekering Belt-Schutsloot
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst & ingevorderd rijbewijs. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €32,25 tot wel €28,10 p/maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Belt-Schutsloot afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering