Woonverzekering Oostvoorne Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Oostvoorne. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven waaronder ANWB en Klaverblad die schade veroorzaakt door inbraak, storm, vandalisme, brand vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oostvoorne april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, vandalisme, diefstal, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als serviesgoed en fietsen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oostvoorne? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse + Polis Direct faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Odijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oostvoorne


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Westvoorne? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Oostvoorne is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €545.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostvoorne
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Oostvoorne gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oostvoorne

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Oostvoorne aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Middenmeer afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone + sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oostvoorne

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank of het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij van €950.000 tot zo’n €4.100.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostvoorne
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie en conflict bij het bouwen van een huis. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €26,70 t/m €36,80 p/maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oostvoorne voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering