Woonverzekering Lunteren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lunteren. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Lancyr die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, bliksem afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Lunteren juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, water, inbraak, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals fornuis en strijkbout? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lunteren? Open meteen onze vergelijker! Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als FBTO + Interpolis zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lemmer verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-lunteren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Ede? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Lunteren is altijd een risico. De afbreekmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. In de regel worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Veelal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €390.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Lunteren
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Lunteren eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lunteren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Lunteren nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Ilpendam afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een navigatieapparaat en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lunteren

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen & geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij vanaf €1.350.000 tot wel €2.750.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer.

Rechtsbijstandverzekering Lunteren
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel & conflict met de bank. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €28,05 tot €26,65 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lunteren op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?