Woonverzekering Overschild Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Overschild. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Independer die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, inbraak, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Overschild februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als vitrages en speelgoed? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Overschild? Open direct de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Nationale Nederlanden verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Opeinde verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-overschild


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Slochteren? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door wateroverlast en schroeischade. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Overschild is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag / het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Vaak is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €630.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Overschild
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Overschild probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Overschild

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Overschild completer maken met een paar belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Nieuw Scheemda afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een filmcamera + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Overschild

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €900.000 tot €4.300.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,75 (per maand). Check ook EAG Assuradeuren dekking.

Rechtsbijstandverzekering Overschild
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan tuchtzaken & in beslag genomen auto e.d.. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €26,20 tot en met €36,75 p/maand in februari 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Overschild vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering