Woonverzekering Heelweg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Heelweg. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Bovag en OHRA die schade als gevolg van vandalisme, brand, bliksem, inbraak afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heelweg juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, water, storm, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals game consoles en cv-ketel? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Heelweg? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd + Turien en Co hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Grootschermer verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heelweg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oude IJsselstreek? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm en schade door regen. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Heelweg is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €490.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Heelweg
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Heelweg eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Heelweg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Heelweg completer maken met verschillende interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Ellewoutsdijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze extra zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan filmapparatuur + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Heelweg

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek in de vloer of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.300.000 tot €2.750.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heelweg
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV of conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €28,40 t/m €26,15 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heelweg vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering