Woonverzekering Baard Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Baard. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder HEMA en Verzekeruzelf.nl die schade zoals bliksem, storm, brand, water verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Baard juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, storm, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vitrages en sjaals? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Baard? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren of Nederlanden van Nu verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Alem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-baard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Baard is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €500.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Baard
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Baard eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Baard

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Baard complementeren met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Kotten afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een verrekijker. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Baard

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon & ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.100.000 tot ruim €4.250.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baard
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt & verhalen van schade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen nogal (beginnend bij €28,75 tot wel €27,00 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Baard afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering