Woonverzekering Philippine Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Philippine. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. ASR Verzekeringen en Unigarant die schade zoals storm, inbraak, brand, water vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Philippine juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere water, brand, inbraak, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als magnetron en handschoenen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Philippine? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen of Interpolis bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oud Ade verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-philippine


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Terneuzen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als stormschade en schroeischade. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Philippine is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Veelal is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €685.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Philippine
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Philippine zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Philippine

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Philippine complementeren met een aantal praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Nieuwehorne afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze unieke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon en sportuitrusting. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Philippine

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto + geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot ruim €4.050.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Philippine
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over adoptie of conflict met de buren. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €35,70 t/m €28,60 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Philippine vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?