Woonverzekering Hooglanderveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €4,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hooglanderveen. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en London Verzekeringen die schade als gevolg van storm, brand, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hooglanderveen juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, water, storm, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als dranken en warmtepomp? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hooglanderveen? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als Aegon + Lancyr faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hertme verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hooglanderveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Amersfoort? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als waterschade of schade door regen. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Hooglanderveen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €435.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hooglanderveen
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Hooglanderveen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hooglanderveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Hooglanderveen uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Gilze afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera of kleding. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hooglanderveen

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.000.000 tot zo’n €3.100.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hooglanderveen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel en terugvorderen van schade. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €36,95 tot €24,80 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hooglanderveen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?