Woonverzekering Aduard Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Aduard. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. EAG Assuradeuren en Turien en Co die schade door o.a. storm, inbraak, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Aduard juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, storm, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als cd’s en cv-ketel? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Aduard? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO en Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zuidermeer verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-aduard


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zuidhorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als storm of olie. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Aduard kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €350.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Aduard
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Aduard probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Aduard

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Aduard uitbreiden met een aantal handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Wesepe afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera & sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Aduard

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.350.000 oplopend tot €2.550.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Aduard
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen & verkeersongeluk. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies verschillen nogal (vanaf €36,50 oplopend tot €28,30 p/maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Aduard op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering